Gouves, Crete East

Gouves Water Park Holiday Resort

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2912 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Gouves Park er et populært All Inclusive hotel med sit egen lille badeland, hvor du finder adrenalinpumpende vandrutsjebaner. Her er noget for alle alder, med vandrutsjebaner for børn og en spaafdeling med afslappende behandlinger for de voksne. Der findes også en swimmingpool med en rolig atmosfære, for de der ønsker at slappe af.

For de som ønsker at være aktive i løbet er ferien, er der en sportsbane hvor man kan spille fodbold, tennis eller volleyball. Hotellets personale arrangerer aktiviteter og underholdning for voksne og børn, blandt andet et mini-disko.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 300 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 15 km fra Heraklion lufthavn og 163 km fra Chania lufthavn.

Værelserne
Her bor gæsterne på enkle værelser med aircondition, TV, hårtørrer og køleskab. Værdiskab kan lejes.

Mad og drikke
Her bor du med All Inclusive – perfekt for de som ikke ønsker at planlægge måltider. I hovedrestauranten serveres det morgenmad-, frokost-, og aftensmadbuffet med lokale drikkevarer. I snackbaren serveres der drikkevarer og snacks i løbet af dagen, samt mellemmåltider mellem 16-17. Hotellet har også en indendørsbar og en sportsbar.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Her er et lille badeland med fire vandrutsjebaner, hvoraf en af disse er en multibane hvor man kan svømme om kap. Der findes også to andre swimmingpools, som er mere afslappende.

På hotellet kan man spille fodbold, volleyball og tennis på hotellets multisportsbane, og hotellets personale arrangerer aktiviteter og underholdning for både store og små. For børn arrangeres der minidisko hver aften.

**Bemærk venligst at man skal være minimum 120 cm høj for at benytte vandrutsjebanerne **

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Supermarked
- Parkering
- Biludleje
- Veksling af valuta

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.