Kavros, Kreta

Orpheas Resort Hotel - Adult Only

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 274 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Det populære voksenhotel Orpheas Resort Hotel er perfekt hvis du er på udkig efter en parferie i rolige omgivelser. Hotellet byder velkommen til gæster over 18 år i de smagfuldt designede værelser med møbleret altan eller terrasse. Du kan bruge hele dagen i det solrige poolområde eller ved den private strand, som ligger lige ved hotellet.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 150 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 52 km fra Chania lufthavn og 100 km fra Heraklion lufthavn.

Værelserne
Her bor du på et hyggelig dobbeltværelse eller i en suite. Samtlige har TV, telefon, føntørrer, badeværelsesartikler, tøfler, badekåbe, internet (mod betaling) og møbleret altan eller terrasse.

Mad og drikke
I hotellets restaurant serveres der morgenmad og aftensmad i form af buffet. Der er græske og internationale retter tilberedt på lokale råvarer. Gå endelig ikke glip af de lokale vine fra området. I poolbaren kan du desuden bestille lette retter, snacks og tørstslukkende drikkevarer.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en solterrasse med parasoller, solstole og en pool. Du kan også gøre brug af hotellets private strand blot 150 meter derfra. Badehåndklæder kan lånes. Hotellet tilbyder ingen aktiviteter, men i nærheden er der minigolf, dykning, ridning og cykling. Den større by Rethymnon ligger knapt en halv times kørsel væk og her er der et stort udbud af butikker, barer og restauranter.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Privat strand
- Internet
- Parkering
- Bagageopbevaring
- Aircondition
- Værdiskab
- Badehåndklæder
- Voksenhotel 18+

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.