Perama, Korfu

Aeolos Beach

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2194 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Aeolos Beach er for de, der ønsker at nyde en afslappende ferie i smukke omgivelser. Hotellet ligger i et roligt og fredeligt område, og gæster kan forkæle sig selv med minimal afstand til en privat strand, samt to udendørs swimmingpools. Den nærmeste by er kun fem minutter væk, hvilket gør hotellet ideelt til udflugter.

** Bemærk venligst, at spædbørn bor gratis på dette hotel, men kun ved anmodning. Hvis du rejser med et spædbarn, bedes du kontakte vores kundeserviceteam inden du booker, så de kan kontakte hotellet på forhånd. **

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 10 km fra Korfu lufthavn.

Værelserne
Alle hotellets moderne værelser har eget badeværelse, aircondition, TV med gratis film, telefon, minikøleskab, føntørrer, te- og kaffefaciliteter, samt udsigt over havet, poolen eller haven. Der tilbydes også vaskeriservice for en lokal afgift, og tremmesenge til spædbørn kan arrangeres ved forespørgsel.

Mad og drikke
Hotellet har tre restauranter og fire barer, hvor der findes noget for en hver smag. Hovedrestauranten, Dolphin, kombinerer græsk og Middelhavsinspirerede, samt internationale retter. Hotellet har også dedikeret børnemenu, og har et udvalg af omhyggeligt tilberedte glutenfrie og sunde retter. Hvis du kan lide italiensk mad, er La Spiaggia et fantastisk valg til frokost med pizzaer, pasta og salater serveret på stranden - og for et strejf af luksus er Paralias moderne græske køkken et must. Drikkevarer serveres i lobbybaren, poolbaren, strandbaren og lagunebaren, der hver især tilbyder fremragende cocktailmenuer og forfriskelser. All Inclusive kan tilkøbes.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Poolområdet består af en swimmingpool for hele familien, og en infinitypool der har en mere afslappende atmosfære. Hvis du er mere til stranden kan du tage til hotellets private strand med smuk udsigt over Det Ioniske hav. Vil du holde dig aktiv har hotellet også masser af aktiviteter of faciliteter – blandt andet fitness, sauna, tennisbane, bordtennis, strandvolleyball, vandgymnastik, vandpolo og dart. Der er også en børneklub, der arranger minidisko, og en legeplads. Der er et underholdningsprogram for alle aldre i løbet af dagen og aftenen.

Øvrige tjenester
- Aircondition
- Internet
- Værdiskab
- Vaskeri