Paliouri, Halkidiki

Miraggio Thermal Spa Resort

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1293 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Miraggio Thermal Spa Resort er bygget ved en naturlig vandkilde og byder på en klassisk spaoplevelse. I den 3.000 m2 store thermalspa kan du blandt andet nyde en hot stone massage, grapefrugtpeeling og manicure. Du kan også vælge at bo i suite med privat pool og møbleret terrasse. Hotellets morgenmadsbuffet byder på lækre smoothies og økologisk frugt. Stranden ligger lige ved hotellet og her kan du slappe af i solstolene med en god bog. For børnene er der en legeplads og en børneklub som arrangerer daglige aktiviteter.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 108 km fra Thessaloniki lufthavn.

Værelserne
Miraggio Thermal Spa Resort består af 300 værelser og suiter, hvoraf 48 har privat pool. Samtlige har føntørrer, TV, internet, telefon, minibar, te- og kaffefaciliteter, aircondition, badeværelsesartikler samt møbleret altan eller terrasse. Du har udsigt over bjergene, gårdhaven eller havet. Rengøring finder sted dagligt.

Værelsestyper:
Dobbeltværelser á 34-36 m2
Juniorsuiter á 37 m2
Familiesuiter á 45 m2
Suiter m. privat pool á 79 m2
Deluxesuiter á 90 m2

Mad og drikke
I hotellets hovedrestaurant, Kritamo, serveres der morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. I morgenmadsbuffeten kan du finde et ”helsehjørne” med økologisk frugt, friskpressede smoothies, glutenfrie produkter, traditionel græsk yoghurt og andre lækre sager. Her er også en italiensk restaurant, en poolrestaurant og en á la carte restaurant. Der er desuden fire barer og en lounge, hvor du kan nyde en række cocktails og andre kølige drikkevarer.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Solterrassen og den nærliggende strand byder begge på solstole og parasoller. Fra poolen kan du nyde den billedskønne havudsigt og der er da også et børnebassin for de yngste. Sportsfaciliteterne inkluderer tennisbaner og et fuldt udstyret fitnesscenter med personlige trænere. For børnene er der en legepark, kæmpeskak og en børneklub som arrangerer sjove aktiviteter.

Hotellets stolthed er deres eksklusive 3.000 m2 thermalspa, hvor du kan nyde et bredt udvalg af behandlinger. Spaen er beliggende ved en naturlig kilde, og her kan du blandt andet bestille detox-kur, ansigtsbehandlinger, bodyscrubs og diverse slags massage.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Cykel- og biludlejning
- Internet
- Parkering
- Hæveautomat
- Bagageopbevaring
- Veksling af valuta
- Børnepasningsservice
- Vaskeri & renseri
- Minibutik
- Aircondition
- Souvenirbutik
- Værdiskab
- Frisør
- Room Service 24/7
- Vækningsservice

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.

Andre kunder kiggede også på