Afitos, Halkidiki

Petrino Suites Hotel

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 338 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Hvis du er på udkig efter en afslappende ferie, så passer Petrino Suites Hotel perfekt til dig. Hotellet ligger smukt placeret ved havet, og har en stor have med plads til både fred og ro, samt områder til at lege for yngre gæster. Her kan du slappe af i poolområdet omgivet af frugt- og oliventræer, nyde en kølig drink ved strandbaren eller besøge kunstgalleriet, hvor lokale kunstnere udstiller deres værker. Derudover tilbyder hotellet private middage på stranden, hvor du kan tilpasse menuen efter egen smag.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 800 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 71 km fra Thessaloniki lufthavn.

Værelserne
Du kan vælge mellem at bo i standardbungalows, etværelseslejligheder, juinorsuiter eller familielejligheder. Samtlige har hårtørrer, minikøleskab, telefon, TV, badeværelsesartikler og terrasse. I Premiumlejlighederne er der også badekåber og DVD-afspillere. I Deluxelejlighederne indgår der en flaske vin og en frugtkurv ved ankomst, og morgenmad bliver serveret på værelset. Der er også Superiorlejligheder med espressomaskine og private have med pool. Der rengøres 7 dage om ugen.

Mad og drikke
Til morgenmad serveres en amerikansk morgenmadsbuffet og traditionelle græske retter i hotellets morgenmadslokale. Hotellet har også en á la carte restaurant som tilbyder græske og lokale retter fra området. Ved stranden er der en fiskerestaurant som serverer skalddyr, frisk fisk, græske salater og grillede retter. Ved poolbaren og strandbaren serveres der snacks, is og drikkevarer. Private middage med egen servitrice og personlig menu kan arrangeres. Der er også børnemenu.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en udendørspool og et børnebassin, samt en solterrasse med parasoller og liggestole. I haven er der en legeplads for børnene. Der også en lounge, TV-lokale, bibliotek og et galleri med lokal kunst. I poolbaren arrangeres livemusik om aftenen.

Øvrige tjenester
- Reception
- Bil- og cykeludlejning
- Internet
- Bagageopbevaring
- Turistinformation
- Vaskeri og renseri
- Aircondition
- Værdiskab
- Roomservice
- Badehåndklæder

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.