Afitos, Halkidiki

Aegean Blue Studios

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 157 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Aegean Blue Studios er smukt beliggende og har en fabelagtig udsigt over det Ægæiske hav. Her bor du i lejlighed med aircondition, tekøkken og har altan med havudsigt. På den herlige solterrasse kan du nyde en kølig drink i solen, bade i den forfriskende pool eller koble af i jacuzzien. For børnene er der et børnebassin. Internet er gratis tilgængeligt i alle fællesarealer.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 400 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 73 km fra Thessaloniki lufthavn.

Værelserne
Du kan vælge mellem etværelses- og toværelseslejligheder, samt suiter. Samtlige lejligheder har TV, aircondition, hårtørrer, altan med havudsigt og et fuldt udstyret tekøkken. Suiterne har desuden spisebord og pejs. Der rengøres 7 dage om ugen.

Mad og drikke
Hotellet har en poolbar som serverer snacks, enkelte retter, samt varme og kølige drikke. Morgenmad serveres hele dagen. Du kan let lave dine egne måltider i lejligheden, og en kort gåtur fra hotellet finder du flere spisesteder.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en solrig terrasse med parasoller og liggestole. Her er også en udendørspool med en jacuzzi. For børnene er der et separat børnebassin. Gratis internet er tilgængeligt i alle fællesarealer.

Øvrige tjenester
- Aircondition
- Internet
- Biludlejning
- Turistinformation

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.