Bur Dubai, Dubai

Jumeira Rotana

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1635 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
På det elegante Jumeira Rotana bor du i centrum af Bur Dubai. Her kan du træne i hotellets fitnesscenter eller bade i den opvarmede pool på den solrige tagterrasse. Du kan også prøve de to restauranter som serverer internationale og amerikanske retter.

Efter din aftensmad, kan du koble af med en cocktail i poolbaren. Hvis du vælger at bo på et premiumværelse, kan du desuden nyde den imponerende udsigt over Burj Khalika, det 828 meter høje tårn der regnes som verdens største.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 2,5 km fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 11 km fra Dubai lufthavn.

Værelserne
Som gæst på hotellet kan du på standardværelse, premiumværelse, suite eller premiumsuite. På standardværelserne er der TV, telefon, minibar, te- og kaffefaciliteter, internet, morgenkåber og føntørrer. Premiumværelserne er af samme størrelse, men har desuden king size seng, DVD afspiller og daglige aviser. Suiterne er 73 m2 store og premiumsuiterne er 98 m2, disse har altan. Værelserne rengøres alle ugens dage.

Mad og drikke
På hotellets internationale restaurant Olive Oil serveres der morgenmad, frokost og aftensmad på daglig basis. Du kan også besøge The Boston Bar som har et udvalg af amerikanske og engelske retter. Hotellet tilbyder desuden Room Service døgnet rundt, hvor de serverer et varieret udbud af retter. Ved hotellets poolbar kan du stille den lille sult med diverse snacks, salater og sandwicher. Du kan desuden bestille drikkevarer med og uden alkohol.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
På hotellets femte etage ligger der et fitnesscenter med alt hvad det indebærer samt en sauna. På tagterrassen er der swimmingpool med temperaturkontrol og et separat børnebassin. Ved aftenstid er der underholdning i The Boston Bar i form af livemusik.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Parkering
- Bagageopbevaring
- Turistinformation
- Veksling af valuta
- Børnepasning
- Vaskeri og renseri
- Aircondition
- Biludlejning
- Værdiskab

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.