Hurghada, Hurghada

Jungle Aqua Park by Neverland

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 5569 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Det familievenlige Jungle Aqua Park ligger i Makadi Bay, syd på den populære ferieby Hurghada. Hotellet har et stor vandland med hele 35 vandrutsjebaner og 33 swimmingpools, som passer til både store og små. Her kan du blandt andet køre om kap på en multislide, eller prøve den store vandrampe i en gummiring. Hotellet har seks restauranter med forskellige temaer og tolv barer hvor du kan bestille snacks og forskellige drikkevarer. Du kan deltage i aktiviteter såsom tennis, minigolf, fitness, og børnene kan lege i børneklubben der arrangerer sjove aktiviteter og underholdning. Der er en gratis bus der er tager dig til stranden hvor du finder liggestole og parasoller til hotellets gæster.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 1,5 km fra nærmeste strand. Gratis strandbus tilbydes.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 13 km fra Hurghada lufthavn.

Værelserne
Hotellet tilbyder 860 flotte værelser som alle har aircondition, TV, telefon, minibar, føntørrer og altan eller terrasse. Der rengøres 7 dage om ugen.

Mad og drikke
Her bor du med All Inclusive, og i hotellets hovedrestaurant serveres middelhavsinspirerede og internationale retter i buffetform. Der findes også hele fem á la carte-restauranter med forskellige spændende tema at vælge mellem. Retterne er blandet andet italienske, tyske og fra Mellemøsten. Der findes også mange forskellige barer hvor du kan bestille varme og kolde drinks, cocktails, snacks, is og andet godt.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Med sine imponerede 33 swimmingpools og 35 vandrutsjebaner med forskellige spændingsniveauer keder du dig aldrig på hotellet. Der findes for eksempel et stort bølgebassin, en vandlegeplads og flere børnebassiner. Hvis du hellere vil lave noget andet er der fitness, tennis, fodbold, bordtennis og minigolf. Hotellets underholdningsprogram arrangerer også aktiviteter både om dagen og aftenen. For børnene er der også en legeplads og en børneklub som laver konkurrencer, aktiviteter og lege.

Øvrige tjenester
- Aircondition
- Værdiskab