Santa Cruz De Tenerife, Tenerife

Adonis Capital

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 193 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Adonis Capital er et budgethotel i centrum af Santa Cruz på Tenerife. Det er perfekt hvis du gerne vil bo mere enkelt, til fordel for en god beliggenhed.

Her er en café med en vild panoramaudsigt over havnen, og der er desuden gratis internet tilgængeligt på hele hotelområdet. Du kan leje en bil i receptionen, og personalet hjælper også gerne med at planlægge udflugter i området.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 10 km fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 63 km fra Tenerifes sydlige lufthavn, hvortil de fleste fly går. Tenerifes nordlige lufthavn ligger 14 km derfra.

Værelserne
Du kan vælge at bo på dobbeltværelse eller trippelværelse. Samtlige har fuldt udrustet badeværelse, telefon, TV og internet. Rengøring sker hver dag.

Mad og drikke
Hotellet har egen café med panoramaudsigt over havnen og byen. Der serveres også morgenmadsbuffet dagligt, hvor der både er internet og gode gammeldags aviser.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har ikke en pool, men du kan besøge den smukke sandstrand Playa de Las Teresitas som ligger 20 minutters kørsel derfra. Hotellet har ingen aktiviteter, men takket være den centrale beliggenhed er der et stort udbud af butikker, barer og restauranter i nærheden. Der er gratis internet over hele hotelområdet og der tilbydes biludlejning. Personalet hjælper gerne med at planlægge udflugter i området.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Parkering
- Biludlejning
- Bagageopbevaring
- Turistinformation
- Vaskeri og renseri
- Vareautomat
- Børnepasningsservice
Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.