Playa De Las Americas, Tenerife

Las Piramides Resort

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 3915 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Las Piramides er et lejlighedshotel på solrige Tenerife. Her bor gæster i lejligheder med et eller to værelser, i et moderne kompleks. På hotellet er der parasoller, solstole og fire pools, hvoraf to er opvarmet om vinteren. Fra hotellet har du blot 15 minutters gang til alle barer, restauranter og natklubber i Playa de las Americas, hvilket gør hotellet til et populært valg blandt unge gæster. Et af verdens bedste vandlande, Siam Park, ligger desuden kun 20 minutters gang fra hotellet.

** Hotellets lille pool er lukket fra den 17.-21. december 2018. Hovedpoolen og børnebassinet forbliver åbne. **

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 800 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 18 km fra Tenerifes sydlige lufthavn og 81 km fra Teneriges nordlige lufthavn.

Værelserne
Her bor du i enten et- eller toværelseslejlighed. Alle værelser har telefon, tv, altan/terrasse, samt tekøkken med køleskab/frys, kogeplader, elkoger, mikrobølgeovn og enkelt køkkenudstyr. Brødrister kan lejes. Rengøring finder sted fem gange om ugen.

Mad og drikke
I hotellets restaurant serveres der morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Du kan tilkøbe All Inclusive. Der er også en bar og en café, hvor du får drikkevarer, snacks, mindre måltider såsom pizza, og kage. Hotellet har en dagligevarebutik, hvis du foretrækker at tilberede egne måltider.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har fire pools, hvoraf to er børnebassiner. En af poolerne og børnebassinet er desuden opvarmet om vinteren. Solterrassen byder på parasoller og solstole til fri afbenyttelse. For børnene er der legeplads. Det populære vandland Siam Park ligger blot 2 km væk.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Dagligvarebutik
- Internet
- Vareautomat
- Cykel- og biludlejning
- Vaskeri
- Frisørsalon
- Værdiskab
- Hæveautomat

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter