Guia De Isora, Tenerife

The Ritz-Carlton Abama

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 3521 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
The Ritz-Carlton Abama kan du forvente luksus på højeste plan og total afslapning! Du kan nyde godt af en privat strand, en eksklusiv beach club og egen golfbane. Hotellet har også flere poolområder og restauranter som serverer gourmetmad – to af deres restauranter har Michelin-stjerner! I hotellets spaafdeling kan du nyde en afslappende behandling, men er du mere til at være aktiv er der tennisbaner. Værelserne er lækkert indrettet og du kan vælge mellem et dobbeltværelse og en suite.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellets private strand ligger lige foran hotellet.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 33 km fra Tenerifes sydlige lufthavn.

Værelserne
Gæster bor på lækre værelser med træ og herlige varme farver. Der er individuelt justérbar aircondition, altan/terrasse, telefon, satellit TV, radio, værdiskab, internet (mod betaling) og minibar (mod betaling).

Mad og drikke
Her er flere forskellige restauranter, hvoraf Kabucki og M.B. begge har Michelin-stjerner. På M.B serverer Martín Berasateguis middag hver dag (kl. 18.30-23.00, for børn under seks år kl. 18.30-20.30). På Pampa serveres der også middag, men med sydamerikansk inspiration, og på Verona kan du få italiensk mad. La Veranda byder på morgenmad, og hotellet har også egen tapasrestaurant. Der er desuden et stort antal barer, hvoraf en ligger ved golfbanen og en nede på stranden.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Her er flere poolområder, med i alt 7 pools i varierende design. Her er en tennisklub, et fitnesscenter og flere slags holdtræning man kan deltage i. Hotellets spaafdeling består af tre dele – en som fokuserer på varme og bad, en på helsebehandlinger og en på skønhedsbehandlinger.

Golfentusiaster tager heller ikke skuffet derfra – hotellet har nemlig en eksklusiv 18-hulsbane.

For børnene er der en international børneklub, en legeplads og et legerum.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Veksling af valuta
- Internet (mod betaling)
- Elevator
- Vaskeri

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.