Puerto Rico, Gran Canaria

Riosol

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2456 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Riosol er et stort og populært lejlighedshotel i Puerto Rico. Hotellet er højt beliggende og har dermed en billedskøn udsigt over stranden og havet. Hotellets tagterrasse byder på pool og total afslapning, alt imens du nyder udsigten. Her bor du i fuldt udstyrede lejligheder, og kan benytte dig af de mange forskellige aktiviteter for hele familien.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 2,5 km fra nærmeste strand. Der går bus mellem hotel og strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 30 km fra Las Palmas lufthavn.

Værelserne
Her bor du i lejlighed med separat soveværelse og kombineret køkken/stue med sovesofa. Samtlige har TV, telefon, badeværelse med brus/badekar, kogeplader, køleskab, brødrister, elkoger og mikrobølgeovn. Samtlige har desuden møbleret altan eller terrasse. Der gøres rent fem gange ugentligt. Gæster som bor på Deluxe-værelse med All Inclusive, har adgang til det eksklusive Deluxe-poolområde.

Mad og drikke
På hotelområdet er der restaurant, bar, poolbar og café. Området omkring hotellet byder på et varieret udvalg af restauranter og barer.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
På hotellets tagterrasse er der tre pools, hvoraf en er opvarmet og en er for børn. Her er også solstole, parasoller og en poolbar. Der bydes desuden på en række aktiviteter for alle aldre, såsom tennis, squash, bordtennis, fitnesscenter, legeværelse, børneklub og underholdning.

Øvrige tjenester
- Internet (mod betaling)

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.