Puerto Rico, Gran Canaria

Colina Mar

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1778 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Colina Mar er et billigt lejlighedshotel i populære Puerto Rico. Med dets høje placering, byder Colina Mar på en fantastisk udsigt over centrum og hav. Der er to poolområder, hvoraf det ene byder på afslapning og det andet, en mere livlig stemning med aktiviteter, musik og restaurant. Du bor inden for gåafstand fra shopping, underholdning, restauranter og barer. Her trives familier såvel som rejsende uden børn.

Hotellet anbefales ikke for ferierende med nedsat bevægelighed.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 800 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 51 km fra Las Palmas lufthavn.

Værelserne
Gæster bor i toværelseslejligheder med ventilator, tv og altan. Samtlige har også et tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn, elkoger, brødrister, kogeplader og kaffemaskine. Strygejern/-bræt og føntørrer er tilgængeligt mod forespørgsel. Rengøring sker frem dage om ugen, håndklæder byttes tre dage om ugen, og sengetøj en dag om ugen.

Mad og drikke
Morgenmad, frokost og aftensmad serveres som buffet i restauranten. Retterne byder blandt andet på pasta, paella og skaldyr. Du kan tilkøbe All Inclusive. Her er også to poolbarer, hvor du kan få snacks, is og drikkevarer. Foretrækker du at lave egne måltider i lejligheden, er der en madbutik på hotelområdet.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har to pools (opvarmet om vinteren), parasoller og solstole på den solrige terrasse. For børnene er der børnebassin, legeplads og børneklub, som arrangerer sjove aktiviteter. Ved aftentid kan du besøge diskoteket og få en cocktail, eller nyde underholdning i form af liveshows og kabaret. Du bor i gåafstand fra shopping, barer, underholdning og restauranter.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Veksling af valuta
- Vaskeri
- Internet
- Dagligvarebutik
- Værdiskab

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.