Playa Taurito, Gran Canaria

LIVVO Lago Taurito & Waterpark

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2913 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Paradise Lago Taurito er ideelt beliggende midt i Taurito-dalen, nær den billedskønne ferieby Playa de Mogan. Hotellet har Gran Canarias største hotelvandland, med hele 14 vandrutsjebaner og et stort poolområde – sjovt for både store og små!

Hotellet ligger lige ved stranden, og tilbyder masser af aktiviteter ud over vandlandet. Du kan træne i fitness, spille tennis, minigolf og squash. Eller hvorfor ikke slappe af med en skøn omgang massage i spaafdelingen? Her behøver du aldrig at kede dig.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 50 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 53 km fra Las Palmas lufthavn.

Værelserne
Her kan du vælge mellem økonomiværelser, standardværelser og familieværelser. Samtlige har aircondition, tv, telefon, internet, føntørrer, minibar, samt altan eller terrasse. Rengøring sker fem dage om ugen.

Mad og drikke
Her bor du med All Inclusive, hvor alle måltider, drikke og snacks indgår i prisen*. I hotellets restaurant serveres der morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Retterne er inspireret af diverse nationaliteter, såsom spansk, italiensk og thailandsk. Mellem måltiderne serveres der lette retter, snacks og is i poolbaren. Lokalt producerede drikkevarer er desuden tilgængelige i poolbaren, og hotelbaren Plaza Arena.

* All Inclusive gælder kun på hotellet og hotelområdet. Mad og drikke i vandlandet indgår ikke.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
På hotelområdet er der en solterrasse med parasoller, solstole, pool, jacuzzi og børnebassin. Hotellet har også fitness, minigolf, tennis, bordtennis og squash. For de yngste er der en miniklub (4-8 årige) og maxiklub (9-12 årige), som arrangerer sjove aktiviteter. Hotellets spaafdeling byder på indendørspool, dampbad, thermalbruser, tyrkisk bad, jacuzzi og massage. Der arrangeres desuden underholdning for hele familien dag og aften.

Du har gratis adgang til vandlandet, hvor du kan prøve de 14 vandrutsjebaner og slappe af i det store poolområde. Syv af vandrutsjebanerne er for voksne og børn over 10 år. For de lidt yngre er der mindre vandrutsjebaner, og for de alleryngste er der et børneområde med piratskib, rutsjebaner og vandlege. Her er også saltvandspools, disse er ikke opvarmet.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Parkering
- Hæveautomat
- Bagageopbevaring
- Turistinformation
- Veksling af valuta
- Madbutik
- Vareautomat
- Aircondition
- Biludlejning
- Souvenirbutik
- Værdiskab
- Frisørsalon
- Badehåndklæder

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.