Playa Del Ingles, Gran Canaria

Neptuno - Adults Only

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1870 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Hotel Neptuno er et voksenhotel beliggende i hjertet af Playa del Inglés. Her bor du kort vej fra et livligt natteliv, og en lang række aktiviteter. Hotellet er hyggeligt og byder regelmæssigt velkommen til tilbagevendende gæster.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 900 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 30 km fra Palmas lufthavn.

Værelserne
Hotellet byder på 171 værelser som alle har aircondition, eget badeværelse med hårtørrer, fladskærms tv, telefon, te- og kaffefaciliteter, værdiskab, minibar og egen altan. Du kan vælge at opgradere til et superiorværelse, som kommer med ekstra services såsom badekåber, tøfler og andre lækre ting.

Mad og drikke
Restaurant Nautilus byder på en lang række varierede retter i buffeten, hvor du får både morgenmad og aftensmad. Til frokost kan du besøge á la carte restauranten La Sirena. Baren byder på eksotiske cocktails og andre drinks i en elegant atmosfære. Du kan tilkøbe All Inclusive.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Der er en swimmingpool, solstole og parasoller på den solrige terrasse. Hotellet har desuden et underholdningsprogram med for eksempel livemusik. Hvis du er til en mere aktiv ferie, kan du benytte dig af hotellets fitnesscenter.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Aircondition
- Internet
- Veksling af valuta
- Roomservice
- Værdiskab
- Vaskeri