Playa Del Ingles, Gran Canaria

HD Parque Cristobal Gran Canaria

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 970 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
HD Parque Cristobal Gran Canaria ligger i Playa del Inglés, Gran Canaria. Dette er et fantastisk valg for par såvel som børnefamilier. Hotellet har skønne spafaciliteter, swimming pools o gen børneklub.

* Hotellet er officielt 3-stjernet, men grundet de gode faciliteter og høje serviceniveau, føler eBeach at det fortjener fire stjerner.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 2 km fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 30 km fra Palma lufthavn.

Værelserne
Samtlige værelser har telefon, værdiskab, satellit tv, loftventilator, tekøkken (mikrobølgeovn, toastmaskine, elkedel, og kaffemaskine), badeværelse, terrasse og en stue.

Mad og drikke
Gæster kan besøge buffetrestauranten, som har en tilpasset børnebuffet, á la carte restauranten og snackbaren. Hver tirsdag er der Kanarisk aften, og om lørdagen er der grillaften ved poolen. Du kan tilkøbe All Inclusive.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en legepool, en voksenpool, to opvarmede børnebassiner, et wellnesscenter, jacuzzi, miniklub (for 4-12 årige) og et stort sportsområde med tennisbaner.

Handicapfaciliteter
Dette hotel har handicapvenlige faciliteter. Kontakt venligst vores kundeserviceteam før du booker, for at snakke om jeres specifikke behov. Tilpassede værelser er tilgængelige mod forespørgsel.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Værdiskab
- Vaskeri

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.