Maspalomas, Gran Canaria

Maspalomas Oasis Club

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1272 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Dette hotel ligger i et hyggeligt område af Campo Internacional i Maspalomas. Her bor du 3 km fra den smukke sanddyner, hvorfra du har en smuk udsigt over Maspalomas strand. Der går gratis bus hertil, som alle gæster kan benytte sig af. På hotellet er der en pool, en buffetrestaurant og veludstyrede lejligheder.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 2 km fra nærmeste strand. Gratis strandbus.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 35 km fra Las Palmas lufthavn.

Værelserne
Gæster bor i store lejligheder med soveværelse, stue med sovesofa, samt et tekøkken hvor du kan lave egen mad. Køkkenet er udrustet med køleskab og kogeplader. Der er desuden badeværelse, terrasse og værdiskab (mod betaling).

Lejlighederne rummer op til tre voksne og et barn, eller to voksne og to børn. Rengøring sker 5 gange/ugen, håndklæder byttes 3 gange/ugen, og sengetøj skiftes 1 gang/ugen.

Mad og drikke
I hotellets restaurant serveres der morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Du kan tilkøbe All Inclusive. Poolbaren serverer diverse drikkevarer, med og uden alkohol.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Her er der et skønt poolområde med en stor pool og et børnebassin. Du kan desuden spille bordtennis og volleyball, og børnene kan lege på legepladsen.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Parkering
- Vareautomat
- Biludlejning

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.