Maspalomas, Gran Canaria

Cordial Sandy Golf

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 951 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
De store bungalows, fine pools og smukke gårdhaver ligger lige ved Maspalomas golfbane. På hotellet er der et skønt poolområde og de yngste har adgang til børneklubben. Det er et perfekt valg til den afslappende ferie. Du bor tæt på Maspalomas strand, barer og restauranter, hvilket er perfekt hvis du vil finde den perfekte balance mellem golf, pool og andre aktiviteter.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 1 km fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 40 km fra Las Palmas lufthavn.

Værelserne
Her bor gæster i toværelsesbungalows med separat soveværelse og stue. Disse kommer med sengesofa, telefon, værdiskab samt et tekøkken med køleskab, brødrister og kaffemaskine. Samtlige har en lille terrasse/gårdhave.

Mad og drikke
På hotellet er der en poolbar som serverer drikkevarer og snacks. Her er også en á la carte restaurant. Gæster med halvpension kan vælge at få morgenmad og frokost, eller morgenmad og aftensmad. Hvad end du har B&B, halvpension eller fuldpension serveres alle måltider i restauranten ved Cordial Green Golf.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har skøn solterrasse med tilhørende pool og poolbar. Der er desuden gratis internet i fællesområderne, bordtennisbord og en golfbane lige i nærheden.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Veksling af valuta

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.