El Esquinzo, Fuerteventura

Fuerteventura Princess

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2423 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Fuerteventura Princess er et vellidt, familievenligt hotel lige ved den smukke sandstrand Playa de Esquinzo. Her behøver i ikke at vælge mellem pool og hav, da i let kan bruge en halv dag på hver. Alt handler dog ikke om solstole – her findes nemlig masser af aktiviteter, hvis i foretrækker det. Hotelpersonalet arrangerer diverse sportsaktiviteter for store og små, og den internationale børneklub arrangerer lege og konkurrencer. Hotellet tilbyder All Inclusive, men også halvpension og helpension. I skal bare vælge det som passer jer bedst!

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 78 km fra Fuerteventura lufthavn.

Værelserne
Gæster bor på dobbeltværelser á 30 m2, med udsigt over havet eller omgivelserne. Samtlige værelser har aircondition, altan/terrasse, TV, værdiskab, lille køleskab og badeværelse.

Mad og drikke
Hotellet har tre restauranter – en med buffet, en med pizza og en på stranden med morgenmad/frokost. Hotellet har også flere barer, hvoraf en ligger på en ø i hovedpoolen.

Booker du All Inclusive indtages alle måltider i hovedrestauranten, drikkevarer kl. 10.00-23.30, kaffe kl. 15.00-17.00 og snacks kl. 11.00-18.00

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har flere pools og et børnebassin. Disse er omgivet af solstole og parasoller, og gæster kan låne badehåndklæder. Der er også en nybygget spaafdeling.

Hotelpersonalet arrangerer sportsaktiviteter såsom holdtræning og fodbold. Du kan endda spille en omgang tennis, volley eller bordtennis. For børnene er der en legeplads, et legeområde og en engelsksproget børneklub som arrangerer aktiviteter og konkurrencer.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet (fællesrum, mod betaling)
- Hæveautomat
- Minibutik
- Vaskeri

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.