Caleta De Fuste, Fuerteventura

Eurostars Las Salinas

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 3329 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Dette fine hotel ligger lige ved den smukke strand i Caleta de Fuste. Hotellet har et poolområde og en spaafdeling med indendørspool, sauna samt andre spafaciliteter. For de mere aktive, er der også fitnesscenter, tennisbane og squashbaner. De yngste i familien kan boltre sig i legeområdet. Hvis du booker en villa, har du egen have med luksuriøse solsenge og en privat pool.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 8 km fra Fuerteventura lufthavn.

Værelserne
Gæster kan vælge at bo i suite eller villa. Villaerne har egen lille have med privat pool og luksuriøse solsenge. Samtlige værelsestyper har satellit-TV, telefon, aircondition, minibar, værdiskab, tekøkken og badeværelse med badekar.

Mad og drikke
Her er en restaurant og en bar, sidstnævnte serverer snacks og drikkevarer. Glutenfrie alternativer kan tilberedes, men du skal anmode om dette inden afrejse.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en fin solterrasse med pool, solsenge og parasoller. For børnene er der et sjovt legeområde med klatrestativer. Hotellet har også egen spaafdeling med indendørspool, sauna og andre spafaciliteter. For den aktive gæst, er der fitnesscenter, tennisbane og squashbaner.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Bagageopbevaring
- Vaskeri

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.