Coral Bay, Paphos

Ascos Coral Beach Hotel

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2154 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
På Ascos Coral Beach Hotel kan du vælge mellem at bade på den private småstensstrand eller slappe af ved det solrige poolområde. Her er også et børnebassin for hotellets yngre gæster. Hotellet byder på værelser med aircondition, møbleret altan og du kan desuden vælge mellem en stor variation af retter i hotellets to buffetrestauranter.

For dig der nyder at holde dig aktiv på ferien, er der et fitnesscenter på hotellet. Efter en hård træningssession, kan du slappe af i saunaen eller tage et slag tennis. Den populære sandstrand Coral Bay ligger også kun 1 km derfra.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved en småstensstrand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 27 km fra Paphos lufthavn.

Værelserne
Du bor på værelse med aircondition, TV, internet, føntørrer, telefon, minikøleskab/minibar, te- og kaffefaciliteter, elkoger samt møbleret altan eller terrasse (med varierende udsigt). Rengøring finder sted alle ugens dage.

Mad og drikke
Hotellet har to buffetrestauranter som serverer morgenmad, frokost og aftensmad. Der er også to barer hvor du kan bestille snacks, lette retter samt drikkevarer med eller uden alkohol.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en solterrasse med swimmingpool, separat børnebassin, parasoller og solsenge. Der er også en spaafdeling med træningsudstyr, indendørspool, sauna, jacuzzi, frisør- og skønhedssalon. Der tilbydes desuden aktiviteter og faciliteter såsom tennis, forskellige slags vandsport, TV- og aktivitetsrum.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Privat strand
- Internet
- Parkering
- Bagageopbevaring
- Veksling af valuta
- Børnepasningsservice
- Vaskeri og renseri
- Supermarked
- Aircondition
- Biludlejning
- Værdiskab
- Souvenirbutik
- Room Service
- Frisørsalon

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.