Protaras, Larnaca

Capo Bay Hotel

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2216 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
På Capo Bay bor du på elegante, moderne værelser og har en fin sandstrand som nabo. Hotellet har et stort og herligt poolområde og faciliteter såsom spa og indendørspool. Fra hotellet har du en billedskøn udsigt over havet. Her er også barer, restauranter og shopping lige rundt om hjørnet fra hotellet.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 60 km fra Larnaca lufthavn.

Værelserne
Gæster bor på pænt indrettede værelser med badeværelse med brus/badekar, altan, aircondition, satellit TV, telefon, internet, føntørrer, minibar, værdiskab, samt te- og kaffefaciliteter.

Mad og drikke
Capo Bay har fire skønne restauranter. På Elea serveres der morgenmad og aftensmad, her kan du spise inde eller på terrassen med udsigt over Fig Tree Bay. Mama’s serverer internationale retter til frokost og lokale retter til aften. Restaurant Koi byder på et mix af asiatiske og middelhavsinspirerede retter. Der er desuden en italiensk restaurant, en poolbar og en hotelbar.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har et stort poolområde med to pools og et børnebassin. Der er desuden en indendørspool, fitnesscenter, tennis, bordtennis, billard og en spa- samt velværeafdeling. Der er også mulighed for at prøve vandsport.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Veksling af valuta
- Frisør
- Legeplads
- Butikker

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.