Larnaca Bay, Larnaca

Radisson Beach Resort Larnaca

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 47 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
En kort gåtur fra det populære turistområde i Larnaka, ligger det smukke Princess Beach Hotel. Som navnet afslører, har du en fantastisk sandstrand lige uden for hotellet. Både her og ved poolen er der parasoller og solsenge til gratis brug. På buffetrestauranten kan du vælge mellem en række internationale retter, og på á la carte restauranten ved stranden kan du få kød fra grillen og diverse fiske- og skaldyrsretter.

De yngste i familien kan møde nye venner i børneklubben, som arrangerer for eksempel børnezumba og minidiskotek. For de voksne er der adgang til fitnesscenter og en række afslappende spabehandlinger. Om aftenen arrangerer hotellet familieunderholdning i form af magishow og live musik.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 16 km fra Larnacas lufthavn.

Værelserne
Hotellet består af 138 lyse værelser og bungalows som alle har aircondition, TV, telefon, føntørrer, minikøleskab, te- og kaffefaciliteter, internet (mod betaling) og altan eller terrasse (visse værelsestyper har havudsigt). Strygebræt og strygejern er tilgængeligt ved forespørgsel.

Mad og drikke
På hotellets hovedrestaurant er der en varieret morgenmadsbuffet. Til frokost og aftensmad kan du vælge mellem buffet og á la carte menu. Retterne er både lokale og internationale, og der er desuden en børnemenu. Ved stranden ligger Queen’s Beach Restaurant & Bar, og her serveres blandt andet kød fra grill, fiske- og skaldyrsretter samt græske salater. Du kan også besøge hotellets cocktailbar, som serverer cypriotisk øl og friskpresset juice.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
På hotellets solterrasse, og den nærliggende strand, kan du finde parasoller og solsenge til gratis brug. Hotellet har desuden ferskvandspool og et separat børnebassin. Andre faciliteter inkluderer blandt andet beachvolley, tennis, vandpolo, vandaerobics og fitnesscenter.

I hotellets spaafdeling kan du finde sauna, dampbad og jacuzzi. Du kan også vælge mellem diverse massage- og skønhedsbehandlinger. For de yngste er der en børneklub, som arrangerer aktiviteter såsom børnezumba og minidiskotek. Om aftenen arrangerer hotellet underholdning for hele familien i form af magishow, traditionel dans og livemusik.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Børnepasningsservice
- Vaskeri
- Veksling af valuta
- Souvenirbutik
- Værdiskab
- Vækningsservice
- Biludlejning

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.