Ayia Napa, Larnaca

Adams Beach Hotel

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2682 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Adams Beach Hotel er et fint og veludstyret hotel i Ayia Napa på Cypern. Hotellet ligger lige ved en skøn sandstrand og en bugt, hvor du nyde dine feriedage. Bugten er en del af den større strand Nissi Beach, hvilket rejsemålet er kendt for. Hotellet har et herligt poolområde med vandfald, jacuzzi og en flod hvor du flyde på ringe eller gummimadrasser. Børnefamilier kan udnytte de sjove vandrutsjebaner ved poolområdet!

Hotellet har et helsecenter, som hedder Olympic Health Club. Her er et veludstyret fitnesscenter, en stor indendørspool og en populær spaafdeling hvor du kan få behandlinger eller tage i sauna.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 53 km fra Larnaca lufthavn og 170 km Paphos lufthavn.

Værelserne
Her bor du på værelse med dobbeltseng, aircondition, telefon, TV, radio, internet (mod betaling) og PlayStation (mod betaling). Her findes også et værdiskab, minibar, TV, badeværelse med bad/bruser, hårtørrer, strygejern og strygebræt. Alle værelser har delvist eller fuld havudsigt.

Mad og drikke
Her kan du bo med Bed & Breakfast eller halvpension. Måltider som indgår i bookingen serveres på hotellets hovedrestaurant som buffet. Hotellet har flere restauranter med spændende mad! Socci Sushi Bar er hotellets populære sushirestaurant, og inde på Glasshouse Lounge Restaurant kan du nyde elegante retter med panorama-udsigt over området og vandet. Vala Beach Tavern ligger på hotellets fine sandstrand – her kan du spise frokost á la carte, hver dag mellem 11:30-15:30.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Her kan du altid finde noget at lave! Poolområdet er stort og har både voksenpools børnebassin, vandrutsjebaner, jacuzzi og en flod. Hvis du vil holde dig aktiv kan du spille squash, tennis, volleyball, bordtennis og billard. I hotellets helsecenter, Olympic Health Centre, er der et veludstyret træningscenter, hvor du også kan lave aerobics. Der er også en spaafdeling med indendørspool, sauna, dampbad og mulighed for at få afslappende behandlinger.

Hotellet arrangerer underholdning i form af livemusik og optrædener (maj - oktober). For børn er der en legeplads, børneklub (maj – oktober) og vandrutsjebaner (april - oktober).

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Cykeludlejning
- Internet
- Børnestole og tremmesenge (ved forespørgsel)
- Vaskeri
- Supermarked

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.