Semester Side

Läs mer om Side

Den hvide sandstrand side er hjemsted for en af de ældste byer, du finder på din Tyrkiet ferie , med ruiner spredt langs fyr-strøet halvøen strande. Dette smukke resort har været vært i det tid til den sejrende hære af Alexander den Store, samt besøge romerne, og selvfølgelig, turister!

Hvorfor ikke slutte sig til det nummer, og arrangere din ferie til side med On The Beach, flyver til Antalya blot fem timer væk!

Visa resmål på kartan

Väder

Side er velsignet ikke blot med en rig historie, men også naturens venlighed. Somrene her er varme - et godt stykke over 30 ° Celsius! Selv hvis du har planer om at gå på Side ferie i vinteren finder du temperaturen sjældent går under 10 ° C, så du kan glemme cardigan og grave ud solcreme. For de bedste garvning betingelser, tage dig Side ferie mellem maj og oktober for himmel garanteret at blive blå!

jan 14ºC
feb 14ºC
mars 18ºC
april 22ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
dec 13ºC

Natur

Et luftfoto over Side har du reservere op med det samme - selv for Tyrkiets Middelhavskyst Riviera, er dette landskab her forbløffende. Halvøen, der huser de gyldne strande er flankeret på alle sider af enorme strækninger af vand så klart som safir, og amfiteater giver en spektakulær udsigt.

For en roligere tid på din ferie til side, tage en gåtur fra vest stranden rundt til den østlige side, som er uendeligt roligere og bidrager til solnedgang gåture, skovture eller på jagt efter jernalderen artefakter eller gamle mønter!

Sport & dykning

Vær sikker på at tjekke ud Tyrkiets mest berømte ruiner - i Aspendos Teater, et af verdens bedst bevarede romerske cirkus, det andet århundrede templer til Apollo og Athena, og safirblå vandfald ved Manavgat. For en mere håndgribelig smag af historien, så tjek Side Museum inde i de romerske bade, som huser statuer og religiøse genstande fra oldtiden. Det er hvis du kan rive dig væk fra lyset-slebet strande, med tilhørende vandsport, butikker og krydstogter, der gør Side ferie så sjovt.

Sevärdheter & kultur

Kultur-gribbe vil ikke blive skuffet her - Side har formået at bevare den lokale identitet, smedet gennem årtusinder af hellenistiske, romerske og persiske invasioner. Få styr på den lokale kultur i de omkringliggende landsbyer på Selimiye og Turgutkoy, stoppe for at prøve nogle lokale honning og mandler, mens du tager i pastorale scener, komplet med gedehyrder og gårde. Side marked åbner på en lørdag - så gør dig klar til at prutte til nogle eksotiske tæpper og baubles!

För ungdomar

Det er hårdt arbejde hængende på en af ​​verdens smukkeste strande, se det herlige solnedgange i timevis. Så hvad med et måltid for at pifte dig op? Smukke bagt Pida brød og fisk og skaldyr er på menuen i bagerier, eller du kan prøve nogle friskfangede sværdfisk ud på marinaen. Om natten er der hundredvis af steder at gå her, barer, klubber og taverner, både af sand og byens centrum.

Side har en særlig forkærlighed for disco, så tjek Oxyd for nogle Saturday Night Fever! Apollo og Lighthouse er de to bedste klubber for dig at boogie natten væk.

Boka din semester redan idag!

On The Beach gør det nemt at oprette din egen tilpassede Side helligdage, så du kan kombinere fly og indkvartering i en række Side hoteller med lethed, og der er fantastiske tilbud til rådighed lige nu!