Semester Kemer

Läs mer om Kemer

Hvis du er ude efter solen og havet på Tyrkiet ferie , behøver du ikke lede længere end den rolige Middelhavets kyst Kemer. Ferie i Kemer primært betyde fred og ro, uanset slappe af ved 30 miles stranden eller slentre langs skjulte bugter og klippefyldte bugter ned i det blå vand nedenfor. Lyder fantastisk!

Hvis du ønsker at komme dertil, bestille nu med på stranden. Du kan flyve direkte ind i nærliggende Antalya og arrangere dit ophold i tre, fire eller fem-stjernet Kemer hoteller.

Visa resmål på kartan

Väder

Fra sommeren temperaturer over 30 ° C, til milde vintre fra 10 til 15 grader celsius, forberede sig til gulbrun i løbet af din Kemer ferie! Det bedste tidspunkt at besøge Kemer er fra begyndelsen af ​​maj til november, skal sikres dem permanent klar blå himmel og den lumre havet brise, at afværge den fugtighed.

Disse temperaturer er perfekte til Kemer ferie på stranden, skal du sørge for pakke masser af solcreme, fordi du vil være behov for det. En ferie i Kemer betyder, at du vil gå hjem med, at sunde bronzed look!

jan 14ºC
feb 14ºC
mars 18ºC
april 22ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 25ºC
okt 23ºC
nov 19ºC
dec 16ºC

Natur

Selv i midten af ​​Tyrkiets gyldne-slebet Riviera står Kemer sig ud fra andre strande til den unikke måde, at de omkringliggende Taurus bjergene smelter perfekt sammen med fyr-dækket landskab og strande til at danne en fantastisk panorama. Ved solnedgang vistas, som vil få dig til at nå til dine akvareller, skala bjergene til fods eller jeep, eller besøge uspolerede skønheder nærliggende Goynuk Canyon, hvor du kan endda tage en svømmetur i det klare kildevand.

Sport & dykning

At være så tæt på Antalya, og godt forbundet med regelmæssig transport, den gamle bys mysterier er på din kommando her. Du kan besøge Antalya Museum, Tyrkiets største, med over 5.000 genstande, kunstværker og skulpturer. Den klassiske tri-buet gate bygget af den romerske kejser Hadrian ligeledes kræver et kig, det samme gør de utallige ruiner og statuer, der befolker byen.

Hold øje åbent også for Yivli Minaret, de syv århundrede gamle moske tårn, som er byens symbol og hjem til Etnografisk Museum, hvor relikvierne af alle Antalyas kulturer er gemt.

Sevärdheter & kultur

Kemer er godt placeret for at udforske det lokale liv, det eneste problem er, hvor du skal begynde! Du kan besøge marmor templer stikker ud fra den frodige løv Olimpos, tage på en udflugt til den gamle by Termessos, eller oplever travlhed og byttehandel af markedet liv i Antalya. Landsbyen Ulupinar giver dig chancen for at prøve de lokale delikatesser af ørred, kød, supper og salater.

Hvis du ikke ønsker at rejse meget, mens den Kemer ferie, skal du blot gå ned af hovedgaden for at besøge butikker og parlamentere for silke i Kemer egen daglige markeder.

För ungdomar

Stille kan det være, men det betyder ikke, du vil blive hængende for ting at gøre om natten på din ferie til Kemer. Der er hundredvis af barer, klubber og restauranter i Kemer, med alt fra lokale folkemusik til forkant danse. Prøv de to Aura klubber for nogle upbeat dans, eller en af ​​de nat-caféer, for en mere kølet atmosfære, hvor at se solen komme op. Husk, du er også kun femten minutter fra Antalya, med det hele-natklubber, 24 timer butikker og en summende by vibe!

Boka din semester redan idag!

On The Beach har et godt tilbud på fly og indkvartering for alle dine ferier til Kemer! Booking er enkelt, let og hurtig med vores system, så tøv ikke, der er fantastiske tilbud på Tyrkiet ferie til rådighed i dag!