Semester Belek

Läs mer om Belek

Ferie til Belek er blandt Tyrkiets fineste for ren og skær niveau af lokale faciliteter, sport, dekorative seværdigheder og dyreliv på tilbud. Hvis du higer efter en ferie til Tyrkiet til afslapning, rekreation og sjov, Belek er stedet for dig! On The Beach tilbyder de billigste flybilletter til Antalya og indkvartering på tilbud i Belek, er mening du er ankomst her blot seks timer væk!

Visa resmål på kartan

Väder

Temperaturer her hælder fra astronomiske sommer på over 30 ° Celsius til vinter nedture i de 8 grader celsius til 15 grader celsius regionen. De bedste årstider at besøge er forår, sommer eller først på efteråret, da temperaturerne er gunstige selv i begyndelsen af ​​oktober. Varmen er dog modereres af lumre Middelhavet brise, afslapning ved stranden er et must!

jan 14ºC
feb 14ºC
mars 18ºC
april 22ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 25ºC
okt 23ºC
nov 19ºC
dec 16ºC

Natur

Måske er den væsentligste årsag bag Belek nylige stigning i popularitet er golf. Dette er uden tvivl en af ​​de golf hovedstæder af Middelhavet, med ikke mindre end fem verdensklasse kurser bygget til de mest krævende standarder, peppering en i forvejen utroligt landskab. Stranden rager ud fra dele af smaragd Pineland og vandet her er nogle af de bluest du nogensinde vil se. På din vej til Koprulu, vil du finde dig selv ser ned på en utrolig mosaik af farve fra skove, lunde og havet nedenfor.

Sport & dykning

Den første ting på din rejseplan her bør være et besøg i Koprulu Kanyon National Park, kun en kort køretur væk, for nogle white-water rafting og udforskning af den overflod af antikke kunstgenstande på tilbud. Zeus-templet fra Seleucid imperium her kappes om din opmærksomhed med den allestedsnærværende romerske akvædukter, og selv ruinerne af et amfiteater.

Alternativt kan du udforske den nærliggende vandfald på Kursunlu, med det er forbløffende ornitologiske katalog over mere end 100 arter af fugle, for ikke at nævne labyrintiske skove og huler.

Sevärdheter & kultur

Med snesevis af landsbyer flankerende det, er der masser af lokale liv her, og ture til landsbyerne er et populært pusterum fra stranden og byen. Du vil blive forbavset over, hvordan folk her gå om deres daglige fiskeri midt gamle metropoler og monolitisk sten statuer.

Tag en tyve minutters kørsel til byen Antalya for at prøve en af ​​de fineste salater i verden, krydret Piyaz, og i september, gå ikke glip af festivalen - det er atten dagen lang og har nogle af verdens fineste mavedans!

För ungdomar

Ligesom Bodrum og Marmaris , vil du vil ikke blive hængende til underholdning her enten - der er utallige pubber og klubber, for ikke at nævne fem stjerne og røverkøb hoteller i Belek. Prøve nogle førsteklasses fisk eller kebab retter i Adana restauranten før du nyder en tur rundt i byens centrum for en afslappende aften med underholdning såsom mavedans, med fine vine eller et glas Raki, og lokal musik i baggrunden.

Boka din semester redan idag!

On The Beach har ikke kun de bedste tilbud på flybilletter til Belek, men også om bolig, når du ankommer! Med vores system, er booking nemt og hurtigt, så hvorfor vente? Opret din egen ferie i Belek, og være på stranden i morgen!