Semester Alanya

Läs mer om Alanya

Din Tyrkiet helligdage ville simpelthen ikke være komplet uden et besøg i Alanya. Den »sted, hvor solen Smiles 'basks ikke kun i Clement sol, men også i en meget lang og fornem historie, og byen kan prale af nogle af de mest antikke genstande i alle Tyrkiet.

Med On The Beach, er alt dette blot seks times flyvning væk fra dig! Flyve ind i den nærliggende by Antalya , som er et besøg værd i sig selv. Så er det bare en hurtig transport fra lufthavnen til stranden, og lad din ferie til Alanya begynde!

Visa resmål på kartan

Väder

Alanya bryster sig som en solrig hotspot med udsigt over Med, og det er utroligt varmt om sommeren, når højder på 32 ° C i august. I betragtning af Alanyas beliggenhed, er det mere tempereret end ulideligt varmt, og der er noget regn i vintermånederne, så et lys cagoule kan være i orden da.

Selv i den kolde vinter er dog den nedbør brydes af lange solrige perioder og termometeret ophold mellem 10 ° C og 20 ° Celsius.

jan 14ºC
feb 14ºC
mars 18ºC
april 22ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 25ºC
okt 23ºC
nov 19ºC
dec 16ºC

Natur

Alanya er afsondret fra kæben-droppingly smukke Taurus bjerge, som fortsat sne-udjævnede selv i de mest utrættelige varme. 44 miles af himmelske kystlinje har udsigt over Middelhavet i alt er det azurblå herlighed, så slentre langs den østlige side til Keykubat Beach for at slappe af ved langsomt stigende tidevand. Alternativt kan du krydse af den klippefyldte halvø, der afgrænser byen til Cleopatra og Damlatas Strande, med deres ældgamle huler og omkringliggende grønne områder.

På en god klar dag er det muligt at se den nordlige kystlinje nærliggende Cypern fra Alanya.

Sport & dykning

Alanya er fyldt med alle mulige af unikke seværdigheder, fra de gamle monolitiske hulen tilstødende Damlatas Beach, berømt for sin fugtige atmosfære og mikroklima, at det trettende århundrede Seljuk Castle. Du kan rejse tilbage i tiden her, med osmanniske rige villaer skyder inden for de gamle bymure, og middelalderlige heraldik inde i museet på Red Tower.

En kort gåtur fra den gyldne strand tager dig ud over historien til Alanya Museum, med årtusinder af arkæologiske genstande for dig og din familie at se. Dette er det store ting om en ferie i Alanya, og der er ting at stille alle tilfreds!

Sevärdheter & kultur

Her kan du prøve nogle af de gastronomiske lækkerier, at Tyrkiet er med rette berømt for - lækre salater, fisk og skaldyr i verdensklasse grillspyd - prøv skewered lam. For nogle lokale liv, kan du tage City Tour rundt i basaren, eller udforske de omkringliggende landsbyer på en bådtur. Gå ikke glip af de spændende folkedanse så godt, som er udstillet i de fleste taverner. Alanya er også vært for en årlig Triathlon hver oktober, værd at se for de ophidsede skarer det tiltrækker!

För ungdomar

På trods af det er gammel historie, er det i en forholdsvis ny tid, at Alanya virkelig har udvidet som en by - og med alle de mennesker, betyder, at en pulserende natteliv! Og det er alt sammen tæt på stranden! Havnen er knudepunkt for Alanyan underholdning, og det er her du kan opdage diskotek nætter, sene-åbning barer og klubber, og endda lytte til levende musik i de utallige barer langs stranden. Der er et par steder, der lukker ikke før solnedgang også, så hvis du er en nat-ugle, du er ikke glip af noget.

Boka din semester redan idag!

Husk, On The Beach er første valg ikke er til ferie i Alanya med masser af tilbud på fly og hoteller i Alanya! Vores online booking-system er enkelt, nemt og hurtigt - så tøv ikke - book din tilpassede ferie i Alanya i dag!